Верхнє меню
Увійти
Банери
Зараз на сайті
На сайті 16 гостей та відсутні користувачі
7 основних принципів HACCP
- Деталі
- Категорія: НАССР
- Опубліковано: Вівторок, 09 лютого 2021, 13:08
- Автор: Super User
- Перегляди: 200
Що таке система НАССР?
- Деталі
- Категорія: НАССР
- Опубліковано: Вівторок, 09 лютого 2021, 10:48
- Автор: Super User
- Перегляди: 193
Міжнародна система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (англ. HACCP) — система, яка ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів. Іншими словами — це аналіз ризиків і контролю критичних точок.