З Днем працівників освіти - 2024!

461853192 3584563991841971 83057652657125169 n  У дні початку золотої осені адміністрація Фастівського академічного ліцею №2 передає щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

  Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці - допомагати учням пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.
  Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!
  До привітань приєднались одинадцятикласники зі святковим концертом, на якому щиро та емоційно подякували всім працівникам закладу освіти за неоціненний вклад у їхній розвиток та навчання. Подякували і тим вчителям, які пішли боронити нашу державу. А також усім захисникам і захисницям, завдяки яким ми можемо жити, навчатись та мати віру у мирне майбутнє.