Тиждень психології

439865227 3460564107575294 5067878215897973474 n Із 22 по 26 квітня у Фастівському академічному ліцеї №2 пройшов Тиждень психології. Під час тижня було проведено різноманітні заходи під керівництвом практичного психолога закладу Альони Олегівни Лавриненко та команди психологічної підтримки. Перший день був присвячений тематиці "здорових емоцій та хорошого настрою". У цей день учасники освітнього процесу брали участь у дидактичній грі "Відгадай емоцію", виконували вправи "Малюємо настрій", "Пожирач неприємностей" та знайомилися з психологічними цікавинками.
Другий день був присвячений *Всеукраїнському дню психолога* (23 квітня): учасники ознайомилися з інформаційною галереєю "Цікаві факти з психології", обговорювали у форматі відкритого мікрофона "Хто такий психолог?", брали участь у психологічній вікторині "У світі психології".
Третього "дня щастя і доброти" учасники освітнього процесу переглянули та обговорили відеоказку про добро та відеоролик "Цінуй своє життя, воно прекрасне!", провели конкурс малюнків "Щастя - це...", ознайомилися з психологічним порадником "Мистецтво доброти: навчіть дитину піклуватися про інших".
Четвертий - "день дружби та посмішки" - учні активно брали участь у акції " Обійми мене", проведено виховну годину "Дружба єднає щирі серця", створювали колаж "Наш дружній клас", а також педагоги ознайомилися з психологічним порадником "Прихована сила посмішки". П'ятого "дня мрій та побажань" проводилися акції "Колекція теплих слів" та "Кошик передбачень та побажань". Також протягом тижня діяла акція " Лист психологу" (кожен учасник мав можливість написати листа психологу закладу), психологічні хвилинки, пропонувалися учням та педагогам актуальні психологічні тести. Протягом Тижня психології, як і завжди, в нашому закладі панувала атмосфера активної творчості, гарного настрою та доброзичливості. Заходи тижня психології дали змогу всім учасникам освітнього процесу стати єдиним цілим та бути готовими до відкритого спілкування. Дякуємо усім учасникам за активну участь у проведенні Тижня психології.